Lasagnea



 Tein lasagnea isot määrät. Se on hyvää ja nopeasti lämmitettävää ruokaa lounaaksi rakentajille.

Olin ostanut 700 g naudan jauhelihaa, jonka pistin wokkipannuun kypsymään. Raastoin mukaan 4 porkkanaa ja yhden kesäkurpitsan, kolme valkosipulin kynttä. Tomaattisosetta oli vain yksi purkki, joten soseutin myös lisäksi neljä tomaattia. Annoin kaiken kypsyä hyvän tovin.

Mausteeksi lisäsin kuivattua oreganoa, tuoretta  basilikaa, suolaa, pippuria, ja pari lihaliemikuutiota. Maistoin ja hyvää oli.

Keittelin valkokastikkeen noin 2 litrasta maitoa. 

Sitten olikin jo aika latoa ainekset päällekkäin vuokiin. Tein yhden pienen tämän päivän lounaalle ja kaksi isompaa tulevia päiviä varten.

Pienin vuoka oli uunissa yhdessä juuren leivotun foccacia-kokeilun kanssa. Se maistui hyvältä, mutta jäi kiinni lasivuokaan, jossa paistoin sen ohjeen mukaisesti. 


Täällä mökillä on niin pieni uuni, että kaksi seuravaa lasagnevuokaa oli kypsennettävä erikseen. Mutta nyt on ruokaa muutamalle aterialle valmiina.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesäkurpitsarulla

Omenajuustokakku

Korealainen popcorn-chicken