Kesäkurpitsarulla

 Olin löytänyt etukäteen Facebookin reelsien kautta kivan tuntuisen reseptin, jossa kesäkurpitsasta veistetään ohuita levyjä, jotka punotaan koripohjaksi pellille. Päälle sivellään öljyjä ja ripotellaan parmesaania. Sitten uuniin. Pidin ehkä vartin.

Resepti oli täältä. Toivottavasti se aukeaa. Facebookin kautta se näkyi, mutta nyt, kun löysin sen netistä, piti minun kirjautua sivuille. Mutta toisaalta tämä ei onnistunut kovin hyvin, joten asialla ei ehkä ole niin suurta väliä.

Uunin jälkeen levy kiepautetaan kelmulle. Päälle sivelin reilun kerroksen tuorejuustoa, jonka maustoin hieman tillillä. Sitten siihen vielä avokadoa ja kylmäsavustettua lohta. Kiedotaan rullalle kelmun sisään ja jääkaappiin. 

Tämän kaiken tein aamupäivällä. Nyt otin rullan ulos ja tutkin tilannetta. Se oli vieläkin aika löysä. Onkohan tuorejuustoa liikaa? Ja tuo punos on vähän harva, kesäkurpitsasiivut kun kutistuivat kypsyessään. Liian kauan uunissa?

 Leikkasin päästä palan ja maistoin. Ei mikään tajunnanräjäyttävä kokemus. Harmittaa vähän. 

Täytyy tutkia tilannetta aamulla uudelleen, josko maku paranisi. Ainekset ovat kuitenkin kaikki hyviä.



Tässä vielä vertailun vuoksi kuva nettisivulta:





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omenajuustokakku

Korealainen popcorn-chicken