Korealainen popcorn-chicken

 Olin tallentanut erilaisia reseptejä pitkin kevättä kesää varten. Niiden joukosta löysin korealaisen popcorn-kanan reseptin. 

Petri antoi ymmärtää vielä sunnuntai-iltana, että oli nälkäinen ja innostuin tekemään vielä tämänkin ruoan. Sitä tuli niin paljon, ettei seuraavana päivänä olisi tarvetta tehdä lisää ruokaa, joten mikäs siinä.

Resepti oli tullut vastaan Facebookissa ja löytyi se googlatessa TikTokistakin. Mietin sitten, miten saan sen linkitettyä tänne. Kokeilen nyt upottaa sen.

Muuten minulta löytyi reseptin ainekset, mutta Gochujang-nimisen korealaisen chilitahnan tilalle laitoin Sambal Oelek -seosta jääkaapistani. Samoin maissitärkkelystä ei ollutkaan, mutta perunajauhoilla onnistui ihan hyvin. Eikä muuten täällä ollut myöskään riisiviinietikkaa, joten korvasin sen pienellä lorauksella valkoviinietikkaa. Eikä muuten ollut seesaminsiemeniäkään!

Keitin jasmiiniriisiä kaveriksi. Hyvää tuli ja maittoi meille molemmille! Ja samaa ruokaa syötiin vielä uudelleenkin!



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Orzo-laatikko jämistä, naanleipiä ja banaanikakku

Kesäkurpitsarulla

Juurileipää ja pizzaa